Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Biztosította a képviselő-testület a feladatok ellátását

Módosult a kerület költségvetéséről szóló önkormányzati rendelet, így továbbra is biztosított az önkormányzati feladatok ellátása – erről az október 6-i rendkívüli képviselő-testületi ülésen döntött a grémium.

A jelenlévők az ülés elején egyperces néma csenddel tisztelegtek a nemrégiben elhunyt dr. Hada Zsuzsanna pszichiáter, a Zuglói Kábítószerügyi Egyeztető Fórum oszlopos tagjának és Papp Zoltán, a Zuglói Román Önkormányzat elnök-helyettesének emléke előtt.

A képviselők a rövid ülésen 13 igen, 5 tartózkodás mellett megszavazták az önkormányzat napi működését szabályozó költségvetési rendelet aktuális módosítását. “Ezt legutóbb nem tudtuk érdemben megtárgyalni, most elfogadtuk, vagyis továbbra is garantált minden önkormányzati feladat finanszírozása” – mondta Horváth Csaba polgármester.

Fotó: Balogh Róbert

Az ülésen Várnai László több kérdést is feltett, amelyekkel kapcsolatban Horváth Csaba arra kérte, a nyomonkövethetőség és számonkérhetőség miatt írásban küldje el azokat.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb