Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Boba óriás portréi a Civil Házban

Szélsőséges érzelmeket, hangulatokat tükröző óriás portrékkal mutatkozott be Zuglónak Bódi Barbara festőművész a Civil Házban.

A Tükröm, tükröm… című kiállítást Dömény Péter, a Civil Ház ügyvezetője nyitotta meg, aki jellegében és kivitelezésében is szokatlan kiállításként írta le a 2016-os évad első, nyitó rendezvényét.

Fotó: Képszerkesztőség

Bódi Barbara festőművészt – művésznevén Bobát – Kállai Katalin volt romaügyi miniszteri biztos mutatta be, aki három szóval jellemezte a kiállított képeket: tükör, pillanatkép és önarckép. “Romaként elmondhatom, hogy Boba olyan alakja kulturális életünknek, akire büszkén fel tudok nézni” – mondta a rendezvényen Kállai Katalin.

A kiállítást, amelynek védnöke Sápi Attila, a Budapest Partissimo Kamara Zenekar előadása zárta.

 

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb