Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Elszállították a bombát az építkezésről

Egy 120 milliméteres aknagránát stabilizáló szerkezetét találták meg a Mesevonat Bölcsőde építkezésén az Erzsébet királyné útja – Öv utca kereszteződésében kedden.

“Az eszköz nem tartalmazott pirotechnikai elemet, így elszállítottuk. Emellett csaknem két kilogramm – nem a bombához tartozó – vasszerkezetet is találtunk” – mondta a Zuglói Lapoknak Volter József, a Magyar Honvédség I. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezred járőrparancsnoka, főtörzsőrmestere.

Kora délután – a vizsgálat idejére – 150-200 méter sugarú körben kiürítették a környéket, a forgalmat elterelték.

 

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb