Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Pontlevonással sújtották a Munkácsyt

Néhány hete óriási meglepetésre a Munkácsy 5.-6.-os focicsapata nyerte a diákolimpia budapesti döntőjét, így jogot szerzett arra, hogy az országos fináléban az egész fővárost képviselhesse.

Papp Luca a Munkácsy Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola III. korcsoportos focicsapatának oszlopos tagja. A Vasas Kubala Akadémia játékosa a diákolimpia küzdelmeiben is jó játékkal segítette az általános iskola csapatát. Részese volt a Zugló-kupát megnyerő együttesnek, és nagy szerepet vállalt abban is, hogy a Csáktornya parki csapat sportiskolákat megelőzve nagy meglepetésre a budapesti döntőben is győzni tudott.

Az országos döntőt a Magyar Diáksport Szövetség rendezte, a szervezők azonban utólag megállapították, hogy Papp Luca nem szerepelhetett volna a csapatban, ezért pontlevonással büntették a Munkácsyt. A csapat a selejtezőkben veretlen maradt, két-két győzelemmel és döntetlennel zárt, a számukra kedvezőtlen döntés azonban az alsóházba száműzte őket, így végül egy vereséggel és egy győzelemmel a 15. helyet szerezték meg az idei diákolimpián.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb