Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Bőven akad dolga a zuglói rendőröknek

A koronavírus már most rengeteg plusz munkát ad a rendőröknek. Eközben nem feledkezhetnek meg a hétköznapi feladataikról sem, amelyekből szintén bőven akadt az elmúlt napokban.

Egy zuglói idős férfinél gondozói munka ellátására jelentkezett egy nő. Végül mindössze csak egyetlen napig látta el a 92 esztendős bácsit, majd eltűnt. Néhány nap múlva azonban ismét felbukkant, és az idős férfi be is engedte a lakásba. Sőt, néhány percre egyedül hagyta a nappaliban, ami után a nő sietősen távozott. Mint kiderült, nem üres kézzel, ugyanis a bácsi több száz euróját és több tízezer forintját is magával vitte. A nyomozás során beigazolódott, a nő már az első – és egyetlen – gondozással töltött napon is vitt el pénzt az idős embertől. A zuglói körzeti megbízottaknak sikerült azonosítaniuk a tolvajt, akit aztán III. kerületi lakásában el is fogtak. Az ingatlanban hiánytalanul megtalálták a zuglói férfitől ellopott pénzt.

A Sárrét park előtt állítottak meg a rendőrök egy személyautót, amelynek sofőrje túl fiatalnak tűnt a járőröknek. Az igazoltatás során kiderült, a fiú mindössze 16 éves, vezetői engedélye pedig nincs. A fiatalembert nem először kapták rajta autóvezetésen, többször el is marasztalták emiatt. Ráadásul, a kocsin érvényes műszaki és kötelező biztosítás sem volt. Az autó forgalmi engedélyét a helyszínen bevonták, és rendőrök értesítették a szülőket, hogy a fiuk ellen szabálysértési eljárás indult.

Csendháborítás miatt kellett intézkedniük a járőröknek egy zuglói társasházban. A kiérkező rendőrök gyanús szagokat éreztek, ezért becsöngettek abba a lakásba is, ahonnan az érkezett. Ott két, húszas éveiben járó fiatal albérlő lakott, és nem is tagadták, hogy marihuánát fogyasztottak. A rendőrök mindkettőjüket előállították a kerületi kapitányságon.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb