Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

BudapestGo néven új mobilalkalmazást vezet be a BKK

Lecseréli a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a FUTÁR mobilalkalmazást, helyét a BudapestGo váltja, amely már nem csak útvonalat tud tervezni, hanem bérleteket és az új, időalapú jegyet is meg lehet benne vásárolni.

A BKK közlése szerint az új alkalmazásban már lehet jegyet és bérletet vásárolni, sőt, már a digitális vonaljegy is elérhető, a havi bérlet pedig automatikusan megújítható. Átláthatóbbá vált az applikáció felülete, gyorsabbá vált az utazástervezés, az aktuális forgalmi információk is megjelennek az alkalmazásban, a telefon fő képernyőjére helyezhetők a megvásárolt jegyek és bérletek., illetve testre szabhatók a push üzenetek.

Esélyegyenlőséggel foglalkozó szakemberek bevonásával már most is zajlik az applikáció továbbfejlesztése a minél jobb felhasználhatóság érdekében.

A BudapestGO alkalmazást várhatóan napokon belül mindenki elérheti, bevezetése fokozatosan történik. Az új alkalmazás ingyenesen letölthető lesz a Google Play áruházból és az App Store-ból. Azok a felhasználók, akik már okostelefonjukra telepítették a FUTÁR applikációt, elegendő frissíteniük a régi alkalmazást.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb