Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Civil karácsony

Zenés műsorral és vacsorával egybekötött karácsonyi ünnepségre várták a kerületi civil szervezetek képviselőit december 20-án, a Zuglói Civil Házba. 

A rendezvényt Sokacz Anikó civil és nemzetiségi tanácsnok nyitotta meg, aki ezt követően Kassai Bencével a Márpedig számít című, kétszereplős történetet olvasta fel.

– Nagyon büszke vagyok arra, hogy idén tovább erősödött a civil szervezetekkel való kapcsolattartás, növekedett a rájuk fordított támogatás, és újszerű szolgáltatásokat, – például jogi tanácsadást, könyvelést – vezettünk be számukra – tette hozzá Sokacz Anikó, majd Szabó Rebeka alpolgármesterrel és Tóth Csaba, Zugló MSZP-s országgyűlési képviselőjével közösen ajándékokat adtak át azoknak, akik sokat tettek a civil szervezetekért.

Fotó: Képszerkesztőség

Megköszönték az egész éves munkát Bondorné Gyurcsi Máriának, Pokó Renátának, Garay Klárának, Dömény Péternek és a Zuglói Civil Ház minden munkatársának, valamint Molnár Melindának, Kassai Orsolyának és Mészáros Mihálynak.

Az ünnepségen felléptek az Álmos Vezér Gimnázium és Általános Iskola növendékei és Perczel Kováts Orsolya énekesnő, a vacsora alatt pedig Bródy János adott koncertet. A rendezvényen Karácsony Gergely polgármester, Sógor László, Lévai Sándor és Hevér György képviselők, valamint Kardos Pál, a Zuglói Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke is részt vett.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb