Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Civil szervezetek, egyházak, sportegyesületek támogatásáról döntöttek

Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata képviselő-testületének Köznevelési, Kulturális, Ifjúsági és Sport Bizottsága 2015. évben többek között
– a civil szervezetek (egyesületek, alapítványok, egyházi célú civil szervezetek) 2015. évi programjainak,
– Zuglóban hitéleti tevékenységet kifejtő egyházak működésének és egyházi épületek fenntartási és felújítási költségeinek,
– valamint XIV. kerületi székhelyű és telephelyű sportegyesületek és szakosztályok támogatásra hirdette meg pályázatát.

A 2015. évi költségvetésben a képviselő-testület a civil szervezetek támogatására 16,5 millió forint, az egyházak támogatására 10 millió forint, sportegyesületek támogatására 3 millió forint forrást biztosított.

Az alábbi szervezetek részesültek támogatásban:

– Sportegyesületek

– Civil szerveztek

– Alapítványok

– Egyházak

 

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb