Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Csak a házasulók, közeli rokonaik és a tanúk lehetnek jelen a házasságkötéskor

A kedden a koronavírus-járvány miatt kihirdetett szigorítások miatt a házasságkötő teremben a szertartásokon kizárólag az anyakönyvvezető, a házasulók, az ő tanúik, szüleik, testvéreik és gyermekeik vehetnek részt.

A szertartásokon kötelező az orrot és a szájat eltakaró védőmaszk viselése. A Házasságkötő teremben a résztvevők biztonsága érdekében az anyakönyvvezető plexi védőfal mögött vezeti a szertartást. Az esemény résztvevőinek kötelező a többiektől legalább 1,5 méteres védőtávolságot tartani.

Megértésüket köszönjük!

Vigyázzunk egymásra!

Zugló Önkormányzata

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb