Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Zuglóban minden közterületen kötelező a maszkviselés

A hatodik életévét be nem töltött kiskorú kivételével, minden közterületen, mindenki köteles az orrot és szájat eltakaró maszk viselésére, kivéve a sporttevékenység során, valamint a parkokban, illetve zöldterületeken.

A jelenlegi jogi felhatalmazás alapján a fentieket rendelhettem el kötelező jelleggel.

Az új típusú koronavírus járvány (COVID-19) terjedésének lassítása, a veszteségek csökkentése érdekében kérem, egyben erősen javaslom, hogy a fenti rendelkezésben írtakon túlmenően, otthonukon kívül általában is viseljenek maszkot, mind a közterületeken (parkokban, zöldterületeken is), mind a zárt, közösen használt magánterületeken, különös tekintettel a társasházak közös tulajdonú helyiségeire (például előtér, lépcsőház, lift, garázs, stb.).

Kérem Önöket, hogy a jogi korlátozásnak és a fenti ajánlásnak megfelelve, vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!
Horváth Csaba,
Zugló polgármestere
A közlemény IDE KATTINTVA érhető el.
Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb