Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Csaknem kétszáz komposztkeretet osztottak szét

Százkilencvennégy komposztkeretet osztott szét az önkormányzat május 8-án.

Mint három éve minden alkalommal, hétfőn is ingyen vihették haza a komposztkereteket az akcióra jelentkező társas- vagy családi házban élő zuglóiak, akik a hétfői rendezvényen egy oktatáson is részt vettek.

Szilágyi László környezetvédelmi referens elmondta, azt szeretnék, ha minél többen komposztálnának, hiszen ez nemcsak környezetvédelmi szempontból fontos, de zöldhulladék-gyűjtő zsákokra sem kell pénzt költeni.

A programon Szabó Rebeka alpolgármester köszöntötte a résztvevőket, aki rámutatott: a 2015 óta mintegy 700 komposztládát osztottak szét, és már számos kerületben lévő intézmény udvarán komposztálnak.

Aki még nem igényelt keretet, az alábbi linken található adatlap kitöltésével május 24-ig teheti meg, és a tervek szerint május 29-én veheti át.

A rendezvényen készült képekből összeállított galéria ide kattintva tekinthető meg.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb