Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Új lendület az életen át tartó tanulásban

A Dr. Mező Ferenc Általános Iskola 11 pedagógusa ragadta meg a lehetőséget, hogy ismereteit Európa számos országában bővítse. Az egy és két hetes képzésekig tartó út egy sikeres Erasmus+ pályázaton át vezetett. A diákok új módszereket alkalmazó, motivált és még inkább elkötelezett pedagógusokkal találkozhattak a nyári időszakban lezajlott képzéseket követő szeptember elsején.

Az angol nyelv oktatása a drámapedagógia és digitális módszerek alkalmazásával, a földrajz és rajz tantárgyak tanítása új módszertani nézőpontokból történő megközelítéssel újult meg. A tanulmányi környezetre senkinek sem lehetett panasza, mert Winchestertől kezdve Oxfordon át Barcelonáig számos csodás helyen fordultak meg a kollégák. A pedagógusok együttműködésének színtere is bővült egy az eTwinning felületen keresztül létrejött partneriskolai projektben, amelyben iskolánk és egy lengyel általános iskola vesz részt.

A pályázat egy másik fontos eredménye, hogy 2017 februárjában a pályázó pedagógusok köre öt fővel bővült, a nevelőtestület kész tenni a módszertani megújulásért, hogy az intézmény minél magasabb színvonalon szolgálhassa ki az iskola környezetének igényeit. A megkezdett munkát egy újabb sikeres tanár továbbképzési pályázatban folytathatjuk a Tempus Közalapítvány nemrég megérkezett értesítése szerint.

Szilvási Csaba József
Intézményvezető-helyettes
Dr. Mező Ferenc Általános Iskola

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb