Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Családi nap a Civil Házban

Kismamák és kisgyermekes családok számára tartott családi napot szombaton a Zuglói Civil Házban az Anyák az Anyákért Alapítvány.

Az eseményt Szabó Rebeka alpolgármester nyitotta meg. A rendezvényre ellátogató szülők előadásokat hallgathattak meg, babatermék bemutatón vehettek részt, egészségügyi és gyermeknevelési tanácsokat kaphattak, illetve konzultálhattak a jelenlévő szakemberekkel.

A megjelenteket a Pitypang zenekar és a Madách Színház interaktív mesekoncertje szórakoztatta. A Dorzsmai Ház jelmezes animátorai, a Budaörsi Latinovits Színház színésznői, valamint a Momó Gyermekrádió munkatársai játékokkal, rajzolással, színezéssel várták az apróságokat.

Fotó: Képszerkesztőség

Szabó Rebeka a megnyitót követően elmondta: nagyra értékeli a rászoruló kismamákat, kisgyermekes családokat támogató, zuglói bejegyzésű alapítvány tevékenységét.

Kezdeményezésére a képviselő-testület csütörtökön szavazta meg, hogy a szervezet kedvezményesen bérelhesse ki az önkormányzat Lengyel utcai raktárát, ahol az adományokat tárolják majd.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb