Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Családoknak segélycsomag

Tartós élelmiszer-csomaggal segíti a vírus miatt nehéz helyzetbe került családokat a zuglói TündérPakk Közhasznú Alapítvány. A szervezet a Zuglói Család- és Gyermekjóléti Központtal együttműködve támogatja a kerületben élőket.

Tészta, rizs, cukor, liszt, olaj, lecsó, tésztaszósz, melegszendvicskrém, májkrém, mosószer, öblítő, mosogatószer, tusfürdő, hagyma, higiéniai szerek, játékok, édességek – ezeket tartalmazták azokat a csomagok, amikkel az alapítvány 100 zuglói családot segített kedden és szerdán. Szomolányi Tímea, a szervezet elnöke elmondta, a járvány kezdete óta szinte folyamatos az élelmiszerosztás a kerületben, a múlt héten pedig 80 éven felüliek kaptak csomagot, korábban pedig 70 család, és – a járványhelyzettől függetlenül – folyamatosan támogatják a kerületben működő családok átmeneti otthonát.

Fotó: Képszerkesztőség / kepszerk.hu

A TündérPakk Közhasznú Alapítványt magánszemélyek támogatják, az egyik közösségi oldalon hirdetik meg az akcióikat, amikhez adományokat gyűjtenek.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb