Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Nem engedik el az emberek kezét

A kialakult helyzetben – mint sok hasonló szervezet – online, telefonon tartja a kapcsolatot a klienseivel a Tiszta Jövőért Alapítvány. Emellett elindították a segítői beszélgetéseket: minden nap 10 és 12 óra között bárki hívhatja őket.

Aki egyedül érzi magát, aggódik, vagy elvesztette az igazodási pontot a sok információ között, esetleg bizonytalannak érzi magát, hogy mi tévő legyen, hívja a 0630-701-1900-ás telefonszámot – a szervezet egyik kollégája biztosan felveszi a telefont. Galló Ramóna, az alapítvány programkoordinátora elmondta, a segítő beszélgetések mellett a szerhasználókat sem hagyják magukra. A meglévő klienseikkel folyamatosan tartják a kapcsolatot, s azok hívását is várják, akik most szeretnének segítséget kérni a szenvedélybetegségük, szert használó rokonaik miatt.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb