Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Ötszörös körözött személyt fogtak el Zuglóban

Ugyan szabadnapos volt, mégis sikeres akciót vezényelt le a főtörzszászlós.

A szabadnapos Tomis Károly rendőr főtörzszászlós, zuglói körzeti megbízott a Rákosszeg parknál fedezte fel azt a külföldi körözött személyt, akit hónapok óta több hatóság keresett már. A főtörzszászlós szabadnapja ellenére és hivatástudatából adódóan azonnal „szolgálatba helyezte” magát, és értesítve kollégáit visszatartotta a férfit.

A kiérkező körzeti megbízottak az ötszörös körözött személyt előállították a kapitányságon, majd értesítették a körözést elrendelő szerveket. A nyomozásra való tekintettel konkrét részleteket nem ismerhettünk meg, csupán az esetleírást. Ami önmagában is érdekes.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb