Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Csalót fogtak a zuglói rendészek és a rendőrök

A Zuglói Önkormányzati Rendészet járőrei 2022. március 16-án a délutáni órákban a Bosnyák téri piac közelében figyelmesek lettek arra, hogy egy megálló gépkocsi utasa hangos szavakkal szólít fel egy idős férfit az autóba történő beszállásra.

A járőrpár egyik tagja a gépkocsiban felismerni vélte azt a személyt, aki egy korábbi alkalommal önkényesen kivonta magát az Önkormányzati Rendészet intézkedése alól és időközben kiderült, hogy a rendőrség csalás miatt körözi. A Rendészet munkatársa értesítette a rendőrséget, miközben az elinduló járművet követték.

A szolgálatot teljesítő zuglói rendőrök a gépkocsit a Bosnyák utcában félreállították, vezetőjét és utasát igazoltatták, melynek során kiderült, hogy az autó utasával szemben elfogatóparancsot adtak ki. Az intézkedő rendőrök őt emiatt, a gépjárművet vezető személyt pedig bűncselekmény gyanújával előállították.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb