Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Életmentésben segítettek a zuglói rendészek

A Zuglói Önkormányzati Rendészet munkatársaitól 2022. március 26-án délelőtt a Vezér út – Egressy út közelében egy állampolgár kért segítséget, jelezve, hogy a közeli kozmetikában dolgozó személy összeesett és elveszítette az eszméletét. Az elsősegélynyújtást a Rendészet munkatársai megkezdték, az alapvető életjelek megvizsgálása után a segítségre szoruló személyt stabil oldalfekvésbe helyezték.

Jelzésükre egy közelben tartózkodó orvos a helyszínre sietett, miközben a járőregység munkatársai értesítették a mentőket, kiérkezésükig a mentőszolgálat központjával folyamatosan vonalban voltak. A beteg magához tért a mentő megérkezése előtt, de állapota további segítségnyújtást tett szükségessé, ezért a beteget kórházba szállították.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb