Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Csellista nyerte a tehetségkutatót

Ulicsák Zsófia Anna, a Szent István Király Zeneművészeti Szakközépiskola és Alapfokú Művészeti Iskola csellista növendéke nyerte az I. Zuglói Tehetségkutató Versenyt április 15-én.

A szombati verseny győztese Johann Sebastian Bach G-dúr csellószvit Prelude-jét játszotta el. A második helyen Kékesi Kitti, a Budapesti Táncművészeti Stúdió hallgatója végzett, aki az egykori mesterével készített Ehnita című koreográfiát mutatta be. A harmadik Bangó Adrienne lett. Az ifjú művész Christina Aguilera I will be című számát adta elő. A dobogós helyezettek a díjon felül készpénz jutalmat és vásárlási utalványt is kaptak.

Tóth Csaba, Zugló MSZP-s országgyűlési képviselőjének különdíját a zsűri a tehetségkutató legfiatalabb résztvevőjének, Doan Tuong Vannak (Viki) ítélte oda. A Németh Imre Általános iskola diákja Tiên Tiên Say you do című dalával lépett a színpadra.

Fotó: Balogh Róbert

A zsűri elnöke, Turczi István József Attila-, babérkoszorú- és Prima Primissima díjas költő, író, műfordító által felajánlott három kortárs irodalmi gyűjteményt az Emlékek című saját tánckoreográfiáját bemutató Lámfalusy Szafira Zoé, az It’s So Simple című saját számával színre lépő Földi Gergő gitáros, valamint a Havasi Balázs és saját szerzeményük kombinációját zongorán és dobon előadó Balla Gergely és Fekete Bálint vehette át.

Az I. Zuglói Tehetségkutató Versenyt Tóth Csaba kezdeményezésére az önkormányzat támogatásával a Zuglói Cserepes Kulturális Nonprofit Kft. szervezte meg. Az elődöntő során a vetélkedőn induló 13–19 éves zuglói fiatalok egy videómegosztóra töltötték fel produkciójukat, a zsűri pedig ezek közül választotta ki a tíz legjobb előadót, akik a Zuglói Civil Házban megtartott döntőn a közönség előtt is bemutatkozhattak április 15-én.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb