Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Csőtörés a Bosnyák téren, lezárták a Nagy Lajos király útját

Egy vállalkozó elővigyázatlanul végzett munkálatokat, és belefúrt egy 800 milliméteres acélvezetékbe – tájékoztatta szerkesztőségünket a Fővárosi Vízművek. Az érintett vezetékszakaszt kizárták a szolgáltatásból.

Mivel a megsérült szakasz a közvetlen vízelosztásban nem vesz részt, nincs a környéken  vízhiány. A vállalat mielőbbi úttisztítást kért, azon dolgoznak, hogy minél hamarabb újra járhassanak az autók és a villamosok a Bosnyák téren.

A BKK tájékoztatása szerint lezárták a Nagy Lajos király útját a Bosnyák tér és a Szugló utca között, a környéken torlódásra kell készülni. A 3-as, a 62-es és a 62A villamos helyett pótlóbusz jár a Bosnyák tér és az Örs vezér tere között. A pótlóbusz és a 32-es autóbusz módosított útvonalon közlekedik, de érinti a Szugló utca/Nagy Lajos király útja megállót.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, a víz nem folyt be házakba, pincékbe, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség, munkatársai már levonultak a területről. A tűzoltók a környék összes csatornafedelét kinyitották, így az úttestre folyt nagy mennyiségű víz el tudott folyni,  a szakértők még most is vizsgálják, hogy a víz mennyire mosta alá az aszfaltot, ha nagyobb kár nem keletkezett, úgy a helyreállítási munkálatok is gyorsan befejeződhetnek.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb