Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Díjazták a civilek munkáját

Négy civil szervezet és két magánszemély kapott elismerést Zuglóban február 1-jén, a civilek világnapján.

Az oklevéllel, plakettel és pénzjutalommal járó Zugló Civil Szervezete elismerést az önkormányzati képviselők, az intézményvezetők és a civil szervezetek ajánlása alapján a képviselő-testület ítélte oda az 1956 Öröksége Alapítványnak, a Zuglói ILCO Egyesületnek, a Zuglói Kertbarátok Körének, a Zuglói Nyugdíjasok Egészségéért Sport Egyesületnek és Sebők Erzsébetnek, aki 15 évig vezette a soltvadkerti tábort.

Fotó: Képszerkesztőség

Sokacz Anikó civil és nemzetiségi tanácsnok pedig létrehozta a Zuglói Civil Tanácsnok Elismerő Díjat, amit Molnár Zsuzsanna civil referens kapott. “Fontos, hogy elismerjük a kerületben működő szervezetek tevékenységét, és azokét, akik magánemberként kimagasló, önzetlen, áldozatos munkát végeznek a kerületért, a civilekért” – mondta a rendezvényen Sokacz Anikó.

Szabó Rebeka alpolgármester köszöntőjében kitért arra is, hogy a civil szervezetek közösséget teremtenek és építenek, hidat képezve a zuglóiak és a kerület vezetése között, ezért nagyon fontos, hogy támogassák, megbecsüljék őket. Az elismeréseket Szabó Rebeka, Sokacz Anikó és Tóth Csaba, Zugló MSZP-s országgyűlési képviselője adta át. A programon részt vett többek között Hajdu Flórián alpolgármester és Hevér László György önkormányzati képviselő is.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb