Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Új Budapest-bajnokokat avattak

Tizenharmadik alkalommal rendezték meg a zuglói Mini Garros Teniszcentrumban a Budapest-bajnokságot. A versenyre 30 férfi és 18 női teniszező nevezett.

A férfiaknál az első helyen kiemelt Toronyi Erik és a negyedik helyen rangsorolt Horváth Péter játszotta döntőt (mindketten a Fagyas Team versenyzői), míg a nőknél meglepetésre a negyedik helyen kiemelt Budai Enikőnek (Ábris 2010) a nyolcadik Mészáros Lotti Friderika (MESE) volt az ellenfele. A Budapest-bajnoki címet végül Toronyi Erik és Mészáros Lotti Friderika szerezte meg.

A versenyről a közvetlen élvonal hiányzott, a legjobb magyar játékosok a Budapest-bajnoksággal egy időben még külföldön versenyeztek. Ugyanakkor néhány hét múlva találkozhat velük a közönség, mert március 4-6. között a Városligeti Műjégpályán rendezik majd a Magyarország – Izrael Davis-kupatalálkozót.

A magyar csapat 16 év után jutott fel az Euró-afrikai zóna I. csoportjába, ahol jó sorsolást kapott. Az izraeliek ellen salakos pályán jó esélye lehet a csapatnak a bennmaradást érő győzelemre. A fiatal magyar válogatott egyik erőssége a zuglói Nagy Péter, aki szintén a Mini Garros Teniszcentrumban kezdte a pályafutását.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb