Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Díjazták a legjobbakat

Szeptember 2-án tartotta központi tanévnyitó ünnepségét a zuglói önkormányzat. Az eseményen a tavalyi év legjobb diákjait és pedagógusait díjazták.

A Szent István Király Zeneiskola Columbus utcai nagyterme először adott otthont kerületi tanévnyitó ünnepségnek. Az eseményen Karácsony Gergely polgármester köszöntötte a meghívott intézményvezetőket és pedagógusokat, majd a hagyományoknak megfelelően a tavalyi esztendő legjobb pedagógusait és diákjait díjazták.

Az emberi erőforrások minisztere által adományozott Elismerő Oklevelet a Munkácsy Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola két pedagógusa, Cirbeszné Ignácz Éva és Koltainé Rakics Rita, valamint a Liszt Ferenc Általános Iskola két tanára, Élő Gyöngyvér és Hauber Krisztina vehette át. Ugyancsak az emberi erőforrások minisztere Pedagógus Szolgálati Emlékérem kitüntetést adományozott Krizsa Józsefnének, a Rózsavár Óvoda óvodapedagógusának.

Fotó: Balogh Róbert

A 2014-15-ös tanévben az Év Pedagógusa elismerést Török Csilla (Munkácsy), Kocsisné Nánai Tünde (Városligeti Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola) és Kocsisné Szabó Ildikó (Zuglói Hajós Alfréd Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola) pedagógusa vehette át.

A tavalyi évben Év Diákja elismerést érdemelt ki Radenhausen Richárd (Jókai Mór Általános Iskola), Dobos Ilona (Munkácsy), Tóth Tea Izabella (Városligeti), Bajkai Boglárka (Herman Ottó Általános Iskola) és Haffner Ádám Balázs (Zuglói Hajós).

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb