Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Dr. Somodi Zoltán a Fidesz-KDNP képviselő-jelöltje

Dr. Somodi Zoltán lesz a Fidesz-KDNP képviselő-jelöltje a zuglói időközi önkormányzati választáson – jelentette be a két párt március 6-i sajtótájékoztatóján.

A jelöltet Rozgonyi Zoltán alpolgármester, a Fidesz-KDNP frakcióvezetője mutatta be, aki elmondta: dr. Somodi Zoltán csecsemő- és gyermekorvos élete a gyerekek gyógyításáról szól, és ezt már több mint tíz éve Zuglóban, a Tábornok utcai gyermekrendelőben teszi, így nagyon jól ismeri a körzetébe tartozó emberek életét és problémáit is.

Dr. Somodi Zoltán azt mondta, az esetleges megválasztását követően is úgy szeretne dolgozni, mint eddig, azaz minden lehetséges módon segíteni kívánja a zuglóiak életét.

dr. Pesti Imre és dr. Somodi Zoltán – Fotó: Balogh Róbert

A sajtótájékoztatón dr. Pesti Imre, a Fidesz-KDNP regionális igazgatója elmondta, hogy az időközi választást a korábbi MSZP-s jelölt, Sápi Attila bizonytalan élethelyzete indokolta, ezért ők olyan jelöltet szeretnének állítani, aki kötődik Zuglóhoz.

Dr. Jelen Tamás, a Fidesz-KDNP közelmúltban megválasztott választókerületi elnöke szerint a jelöltjük alkalmas a zuglói érdekek képviseletére, hisz már eddig is számos közösségi célt sikerült megvalósítania.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb