Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Egy asztalról csemegéztek

Bár szűk körben, de megtartották a nemzetiségi gasztrofesztivált. A programon egy nemzetiség kivételével az összes kisebbségi önkormányzat képviseltette magát.

Voltak, akik helyben, a Nemzetiségek Házában főztek, és voltak, akik odaszállították az otthon elkészített ételt. A résztvevők minden finomságot egy hatalmas asztalra tettek, majd közösen elfogyasztottak. Sokacz Anikó civil és nemzetiségi tanácsnok elmondta, a kerületben élő
nemzetiségek nagyon jóban vannak, ismerik egymás kultúráját is. Mint mondta, a mostani helyzetben keveset találkoznak az emberek, a program pedig remek alkalmat szolgáltatott arra, hogy a nemzetiségi önkormányzatok képviselői eszmét cseréljenek.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb