Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Egy nap az esélyegyenlőség jegyében

Ép és sérült fellépők, foglalkoztatók közösen szórakoztatták az érdeklődőket a XII. Zuglói Kulturális Esélyegyenlőségi Fesztiválon szeptember 23-án.

Az egész napos programot a Napsugár Anna Jeltánc Társulat nyitotta meg, az előadók az éneklés mellett jeleltek is a színpadon. A fesztivál szervezője, Sebestyén Lajosné (Zuglói Mozgássérült Szervezet) elmondta: céljuk, hogy az egészséges és a sérült emberek közösen töltsenek egy napot, azért, hogy jobban megismerjék egymást. Ennek a közeledésnek szellemében ép és sérült művészek egyaránt szórakoztatták a közönséget, sőt a kísérőprogramok is az esélyegyenlőség jegyében zajlottak. A Postás Sporttelepen megtartott eseményen egyebek mellett volt sakkverseny, kézműves foglalkozás, és tombola is.

Fotó: Potos Rita

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb