Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Családi nap kettős jubileummal

Szeptember 23-án rendezte a Németh Imre Általános Iskola hagyományos családi napját.

Az esemény két jubileumnak is köszönhetően rendhagyónak bizonyult. Egyrészt ezen a napon ünnepelték a névadó, Németh Imre olimpiai bajnok kalapácsvető századik születésnapját.
Másrészt ez a családi nap az előző tanév tavaszán elkezdett harmincéves jubileumi rendezvénysorozatnak a záróeseménye volt.

Az iskola küldöttsége előző napon részt vett a Farkasréti temetőben az olimpiai bajnok sírjánál tartott megemlékezésen, szombaton pedig az iskola aulájában levő Németh Imre-domborműnél tartottak megemlékezést. Ezen részt vett Karácsony Gergely polgármester és Házlinger György tankerületi igazgató is. A kerület vezetője az önkormányzat nevében átadta a Jubileumi Emlékérmet az iskola korábbi és jelenlegi igazgatójának, Kovács Pálnak és Visontainé Tiborcz Mártának.

Fotó: Riersch Tamás

A családi napon a szervezők különféle programokkal szórakoztatták a jelenlevőket: volt ugrálóvár, állatsimogató, karaoke, de rendőrségi bemutatót, interaktív kutyás foglalkozást és szellemi, műveltségi és sportvetélkedőket is tartottak.

Fotó: Riersch Tamás

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb