Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Egyre többen figyelnek az egészségükre

Ingyenes tréningek, klubok, előadások, egészségügyi szűrések, állapotfelmérések – ezeket kínálja a kerületben élőknek a Zuglói Egészségfejlesztési Iroda (ZEFI). Céljuk, hogy javuljon a lakosság egészségügyi állapota, javítsák az egészségkultúrát, az egészségtudatosságot.

Csaknem egy évvel ezelőtt nyílt meg a ZEFI, amelynek szakemberei úgy kezdték meg a munkát, hogy egészségnevelő programjaikkal rövid időn belül minden tizedik zuglóit megszólítanak, felmérik az emberek egészségügyi állapotát. Az iroda előadásain, kitelepülésein eddig több mint 9200-an vettek részt, egy-egy tréningen, klubon, tornán pedig átlagosan 30-50 fő van jelen.

– Nem gondoltuk volna, hogy ekkora érdeklődés lesz – monda a ZEFI vezetője. Szécsi Emese sikersztoriként könyveli el a ZEFI-t, véleménye szerint fantasztikus csapattal dolgozik együtt, a zuglóiak pedig nagyon nyitottak. – A programjaink lebonyolításában, a szervezésben nagyon sokat segít a Zuglói Cserepes Kulturális Non-profit Kft., kerületi szinten is keresnek a különböző szervezetek, könnyen köttetnek az együttműködések, mindenki szívesen fogad minket – fogalmazott a vezető, aki hozzátette: gyakorlati helyként is folyamatosan keresik őket. A ZEFI munkatársai a közeljövőben szeretnének még jobban jelen lenni az iskolákban és a munkahelyeken.

Az iroda összes programja ingyenes, azokról érdeklődni a zefi.zuglo.hu weboldalon, a 06 1 469 3895-ös telefonszámon vagy a zefi@zesz.hu e-mail címen lehet.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb