Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Újabb zuglói bronzérem

Péni István után újabb zuglói sportlövő szerzett érmet a Bolognában rendezett Európa-bajnokságon. Ezúttal a KSI SE sportolója, Egri Viktória állhatott a női sportpisztoly csapatversenyében a dobogó harmadik fokára.

A zuglói sportoló az egyéni versenyben a 32. helyen végzett, ám a döntőben ezüstérmes Major Veronikával és a nyolcadik helyen végző Csonka Zsófiával a csapatversenyben a németek és a franciák mögött alig lemaradva sikerült a bronzérmet megszereznie.

Egri Viktória ezzel pályafutása második Európa-bajnoki bronzérmét szerezte.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb