Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Szeptemberre elkészül Zugló négyéves környezetvédelmi programja

Zugló képviselő-testülete csütörtöki ülésén éves beszámolókat fogadott el, beruházásokról és támogatásokról, valamint a kerület 2020-ig szóló környezetvédelmi programjának elkészítéséről döntött.

A testület elfogadta a kerületi rendőrkapitányság, valamint a zuglói tűzoltó-parancsnokság 2015. évi munkájáról szóló beszámolót. Arról is határoztak, hogy a Rákosfalva park rekonstrukciójának megvalósítására meghívásos közbeszerzési eljárást indítanak.

A képviselők emellett eldöntötték, hogy szeptemberre elkészítik Zugló 2016–2020 közötti Környezetvédelmi Programját. Ezen kívül kétmillió forintot szavaztak meg a Zuglói Egészségügyi Szolgálat Hipertónia Centruma számára.

A testület ahhoz is hozzájárult, hogy az önkormányzat egyik ingatlanát 70 százalékos kedvezménnyel bérbe adja az Ételt az Életért Közhasznú Alapítványnak, amely naponta egy alkalommal étkezést biztosít a rászoruló zuglóiaknak. A képviselők támogatták a polgármester azon javaslatát, hogy közterületet nevezzenek el a Zuglói Rendőrkapitányság állományában szolgált Radovic Dusán zászlósról (posztumusz hadnagy), aki szolgálatteljesítés közben vesztette életét.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb