Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Elhunyt Hajnal György atya

Életének 85. évében szeptember 4-én elhunyt Hajnal György atya, Zugló díszpolgára – közölte az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye, a Zoborhegy téri Regnum Marianum Plébánia és a Regnum Marianum közösség.

Hajnal György atya portréA Regnum Marianum Plébánia korábbi plébánosa 1936. március 25-én született Budapesten, Esztergomban szentelték fel 1959. június 14-én. Józsefvárosban, Ferencvárosban, Nógrádmegyeren, a Jézus Szíve templomigazgatóságon, Felsőkrisztinavárosban, a Béke királynéja-lelkészségen és Tisztviselőtelepen kápláni pozíciót töltött be.

A Regnap Marianum plébánián 1990 és 2016 között volt plébános, 1996 és 2016 között a mozgássérültek lelki gondozásával foglalkozó referensként tevékenykedett.

2000 és 2011 között helyettes esperes, protonotárius volt, majd 2016. augusztus 1-jén vonult nyugdíjba.

Zugló vezetése 2011-ben választotta a díszpolgárok közé.

Temetéséről később intézkednek.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb