Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Elhunyt polgárőrökre emlékeztek

Halálának hetedik évfordulóján Zsombor Györgyre, a Budapesti Polgárőrség volt elnökére és az elhunyt polgárőrökre emlékeztek a Budapesti és Agglomerációs Polgárőr Szervezetek Szövetségének budapesti székhelyén.

A rendezvényen a szövetség örökös tiszteletbeli elnöke, Mecseki Tibor mondott beszédet, aki kiemelte: az elhunyt polgárőrök valamennyien szorgalmas, áldozatkész emberek voltak. Közöttük a legkiemelkedőbb Zsombor György volt, akinek neve összefonódott a polgárőrséggel. Ő alakította meg az ország első önvédelmi szervezetét, és ő találta ki a polgárőr kifejezést is.

Fotó: Balogh Róbert

Az elhunyt polgárőrök Laky Adolf utcai emlékfáját megkoszorúzták az eseményen megjelent rendőrök, polgárőrök, tűzoltók, NAV tisztségviselők, magánszemélyek, valamint Zsombor György özvegye, Zsombor Klára is, csakúgy, mint Tóth Csaba, Zugló MSZP-s országgyűlési képviselője. Az önkormányzat koszorúját Karácsony Gergely polgármester, Hajdu Flórián és Rozgonyi Zoltán alpolgármesterek helyezték el az emlékműnél.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb