Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Elindult a sorszámos beteghívó rendszer

Már nem kiabálják a betegek nevét a laborból, hanem a sorszám alapján mennek be a páciensek, ugyanis élesben működik az elektronikus behívó rendszer.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az időpontra érkező betegek beírják a TAJ-számukat a földszinten található automatába, ami kiadja a sorszámot. Ezután az emberek felmennek az emeletre, ahol a kihelyezett monitoron megjelenik, hogy például a 654-es sorszámmal az ötös ajtón kell befáradni.

– A rendszer egyelőre a labor működési rendjét alakította át, de fokozatosan vezetjük be a szakrendeléseken – mondta Dr. Nagy András Csaba, a Zuglói Egészségügyi Szolgálat igazgató főorvosa.

Az igazgató főorvos arra kéri a zuglóiakat, hogy tartsák be az előjegyzési időpontot, vagyis ha valakinek fél kilencre van időpontja, akkor ne menjen oda órákkal korábban, mert nem tudják behívni. Dr. Nagy András Csaba ezen kívül azt is hangsúlyozta, minden a ZESZ-ben bevezetett intézkedés a betegek, a fertőzésveszély elkerülése érdekében történik. Az intézménybe csak időpontra mehetnek a páciensek, továbbra is működésben marad a hőkamera, és kötelező a szájmaszk és a kézfertőtlenítő használata.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb