Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Kupagyőztesek Zuglóban

Szeptemberben az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) Budapesten, a Puskás Ferenc stadionban rendezi a Szuperkupát, melynek résztvevői a Bajnokok Ligája-győztes német Bayern München és az Európa Liga címvédője, a spanyol Sevilla lesznek.

A nagy érdeklődésre számot tartó mérkőzés Zugló életében is kiemelkedő esemény lesz, hisz a szeptember 24-i találkozó lesz az első rangos kupadöntő az idén 85 esztendős városrész életében. Mivel Zugló néhány nappal a nagy találkozót követően ünnepli majd a születésnapját, akár egy szülinapi ajándékként is felfogható ez a mérkőzés, amely várhatóan nézők jelenlétében zajlik majd. Aleksander Ceferin, az UEFA elnöke ugyanis bejelentette, hogy a zuglói mérkőzésre kísérleti jelleggel nézőket is beengednek. Várhatóan húszezer jegy talál majd gazdára, ebből a jelentősebb rész a két csapat szurkolótáborát illeti, de a jegyekhez a magyar nézők is hozzájuthatnak majd. Így elképzelhető, hogy néhány szerencsés zuglói néző is ott szurkolhat a lelátón.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb