Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Elismerték a munkájukat

A képviselő-testület csütörtöki ülésén Karácsony Gergely polgármester elismeréseket adott át az elmúlt időszakban kimagasló teljesítményt nyújtó rendőröknek, tűzoltóknak, közterület-felügyelőknek, egészségügyi- és szociális dolgozónak.

Zugló polgármesterétől Zsufos Anita rendőr főtörzszászlós a Hónap Rendőre, Balog Gábor tűzoltó főtörzsőrmester a Hónap Tűzoltója, Dúzs Norbert Lajos önkormányzati rendész a Hónap Önkormányzati Rendésze, Emesz Johanna, Tarbáné Koller Katalin, Végh Zoltánné, valamint Vér Ferenc János a Hónap Szociális Dolgozója, míg Dombi Anita és Molnárné Füfa Piroska a Hónap Egészségügyi dolgozója kitüntetést vehette át.

Átadták továbbá a Kiváló Rendész elismerést is, amelyet Árnics Mihály és Kizlinger Dávid önkormányzati rendész kapott meg.

 

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb