Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Elismerték a munkájukat

A képviselő-testület csütörtöki ülésén Karácsony Gergely polgármester elismeréseket adott át az elmúlt időszakban kimagasló teljesítményt nyújtó rendőröknek, tűzoltóknak, közterület-felügyelőknek, egészségügyi- és szociális dolgozóknak.

Zugló polgármesterétől Tasi Dániel rendőr hadnagy és Fedák András rendőr őrmester a Hónap Rendőre, Schmidtka László tűzoltó törzszászlós, valamint Kassai Árpád tűzoltó törzsőrmester a Hónap Tűzoltója, Liszka Andrea, illetve Szalagyi György önkormányzati rendész a Hónap Önkormányzati Rendésze kitüntetést vehette át. Kuzmann Vivien, Tahin Eszter, Peiszné Kiss Anikó, Kovács Réka, Árnics Krisztina Ágnes, Kovácsné Botbély Krisztina, Udvardi Tiborné, valamint Petrovics Anna a Hónap Szociális Dolgozója, míg Beniczky Éva, Bertai Miklós, Menyhért Edit és Sullai Anikó a Hónap Egészségügyi dolgozója elismerő címben részesült.

Átadták továbbá a Kiváló Rendész elismerést is, amelyet Duzs Norbert és Salga Roland önkormányzati rendész kapott meg, míg a Kiváló Polgárőr oklevelet Elimbi Benjamin László, Kardos Márton és Ózsvári Zsolt polgárőr vehette át.

Fotó: Képszerkesztőség

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb