Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Elismerték a munkájukat

A képviselő-testület csütörtöki ülésén Karácsony Gergely polgármester elismeréseket adott át az elmúlt időszakban kimagasló teljesítményt nyújtó rendvédelmi, egészségügyi és szociális dolgozónak.

Zugló polgármesterétől Páncsics Márk rendőr főtörzsőrmester a Hónap Rendőre, Gerhát Péter Zsolt tűzoltó főtörzsőrmester a Hónap Tűzoltója, Horváth Tamás rendész a Hónap Önkormányzati Rendésze elismerést vehette át.

Kamilliné Dobor Andrea, Kelemen Edit, Péterfiné Füzesi Zsuzsanna és Kálmán Zoltán a Hónap Szociális Dolgozója, Becsy Andrea, valamint Kisné Silye Edina a Hónap Egészségügyi Dolgozója kitüntetésben részesült.

Kiváló Önkéntes Tűzoltó díjat kapott Jernei Gábor, az egyesület tűzoltó parancsnok-helyettese, Kovács György, az egyesület tűzoltó műszaki felelőse, Bálint András Kötöny megbízott rajparancsnok, valamint Lókay György tűzoltó és Pető Márton tűzoltó.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb