Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Elismerték a munkájukat

A képviselő-testület csütörtöki ülésén Karácsony Gergely polgármester elismeréseket adott át az elmúlt időszakban kimagasló teljesítményt nyújtó rendőröknek, tűzoltóknak, közterület-felügyelőknek, egészségügyi- és szociális dolgozónak.

Zugló polgármesterétől Őz Miklós rendőr zászlós a Hónap Rendőre, Molnár András tűzoltó főhadnagy a Hónap Tűzoltója, illetve Csillag Tamás önkormányzati rendész a Hónap Önkormányzati Rendésze kitüntetést vehette át.

Juhászné Bajnok Éva, Polyák Attiláné, Polgárné Perczel Tünde, valamint dr. Völgyesi Mária a Hónap Szociális Dolgozója, míg Galambos Szilvia és Tóth Edina a Hónap Egészségügyi dolgozója díjban részesült.

Dömötör Edvin, Hadi Márton István és Szutor Zsolt önkormányzati rendészeket pedig Kiváló rendész címmel jutalmazták.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb