Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Visszahívták a Sport Kft. ügyvezetőjét

A Sport Kft. ügyvezetőjének visszahívásáról, újabb díjfizetős parkolási zóna kialakításáról, valamint ingatlanértékesítésről is döntött a képviselő-testület november 22-én.

A képviselők az ülésen úgy határoztak, hogy nyilvános pályázat útján, 95,6 millió forint minimális áron, bontási kötelezettség mellett értékesítik a kerület tulajdonában álló Csertő utca 22. szám alatti áruházat.

A testület azt is jóváhagyta, hogy 2019. január 2-től a Telepes utca – Fűrész utca – Csömöri út – Lőcsei út – Bosnyák utca – Fűrész utca – Szugló utca – Nagy Lajos király útja által határolt területen csak térítés ellenében lehessen várakozni. A fent említett zónában óránként 265 forintot kell majd fizetni a parkolásért.

A testület hosszas vita után arról döntött, hogy Bátki Lászlót, a Zuglói Sport- és Rendezvényszervező Non-profit kft. ügyvezetőjét beosztásából visszahívja, a munkaviszonyát pedig felmondja. A testület továbbá arról is határozott, hogy az Sport Kft. ügyvezetői munkakörének betöltésére az önkormányzat pályázatot ír ki.

A Zuglói Sport- és Rendezvényszervező Non-profit kft. gazdálkodása kapcsán felmerült anomáliák miatt a kerület jegyzője a közelmúltban a társaságnál belsőellenőri vizsgálatot rendelt el, amelynek eredményét a képviselő-testület elé tárta. A képviselők ennek figyelembevételével döntöttek az ügyvezető visszahívásáról.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb