Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Elismerték a rendőröket

A rendőrség napja alkalmából Karácsony Gergely polgármester kilencvenöt, Zuglóban szolgálatot teljesítő rendőrnek adott át elismerést kedden, a Stefánia palotában.

A kormány határozata alapján 1992-től Szent György napján, április 24-én rendezik meg Magyarországon a rendőrség napját. Az ünnep alkalomból köszöntötte Karácsony Gergely zuglói polgármester április 26-án a kerületi önkormányzat nevében a Zuglói Rendőrkapitányság munkatársait.

Fotó: Képszerkesztőség

Fotó: Képszerkesztőség

A rendezvényen – előjáró parancsnokaik javaslatára – kilencvenöt, Zuglóban szolgálatot teljesítő rendőr vehetett át elismerést.

 

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb