Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Elkapták a fosztogatót

Egy 35 éves férfi feküdt a földön ittas állapotban, magatehetetlenül arcra borulva az Örs vezér terén, nagyjából a bevásárlóközpont és metrólejárat között félúton. A térfigyelő kamerák rögzítették, amint egy huszonéves férfi odalép hozzá, és a zsebéből kivesz egy mobiltelefont, majd továbbáll.

A rendőrök a felvételek alapján megállapították a huszonéves fosztogató személyazonosságát – a férfi már „régi ismerőse” volt az egyenruhásoknak -, akit egy nappal később el is fogtak az Örs vezér téren. A gyanúsítottat a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte. A fekvő férfihez mentőt kellett hívni, amely kórházba szállította.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb