Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Meghosszabbították a klímabarát nyereményjáték nevezési határidejét!

A Klímabarát Nyereményjáték nevezési szakaszának utolsó napjaiban a nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbításra került a határidő. November 8-ig még nyitva áll a lehetőség bárki előtt, aki szeretné megmutatni, hogy mivel járul hozzá a fenntartható városi élethez.

„A lehetőségeihez mérten egy kicsit mindenki tud változtatni az életmódján. És sok kicsi sokra megy.” – vallja a nyereményjáték egyik nagykövete Mengyán Eszter újságíró, fenntartható divat blogger. A Szomszéd Mindig Zöldebb ötletpályázatban most izgalmas nyereményekkel díjazzák a klímabarát megoldásokat, alkotásokat, ötleteket.

Nevezés és további információk: www.zugloklimastrategia.hu/jatek

A játékra egy képpel vagy videóval és a hozzátartozó leírással lehet jelentkezni a www.zugloklimastrategia.hu/jatek oldalon keresztül, lakóhelytől függetlenül, az országból bárhonnan. A játékkal kapcsolatos friss hírek és inspirációk Zugló Facebook oldalán jelennek meg.

Aki a meghosszabbított határidőig érvényes nevezést ad be, első körben részt vesz A Szomszéd Mindig Zöldebb sorsolásán, melynek során 4 győztest sorsolnak a szervezők.

Ezt követően Zugló Facebook oldalán a beérkezett nevezésekből november 11-18. között (ennek dátuma a nevezési időszak meghosszabbítása miatt ugyancsak módosult) közösségi szavazást (“like-olós szavazás”) szerveznek és a kategóriánként 10-10 legtöbb szavazatot kapott nevezés közül A Szomszéd Mindig Zöldebb szakmai zsűrije választja ki a nyerteseket.

Tehát egyetlen nevezéssel két esélye is lesz a pályázóknak. A játékban a díjazottak programozható szobatermosztátot, hulladékcsökkentő ajándékcsomagot, konyhai mini komposztáló szettet, valamint akár egy városi kerékpárt is hazavihetnek.

A szervezők arra buzdítanak mindenkit, hogy mutassa meg, városi lakosként ő mit tesz a környezetéért – legyen akár ez a legapróbb cselekedet -, és erre bátorítsa családját, barátait, ismerőseit is! Mindenki hozzátehet települése zöldítéséhez és a klímavédelemhez!

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb