Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Elkezdődött a farsangi szezon az idősklubokban

Vadállat, udvari bohóc, tanárnő, cigányasszony, mazsorett is felvonult az Őszirózsa Idősek Klubjában, ahol nemcsak a tagok, hanem az intézmény dolgozói is jelmezt öltöttek magukra.

Így jelent meg egy angyal, egy apáca és Minnie egér is, bár volt olyan, aki őt a klasszikus túró rudinak gondolta. Szijj Terike néni színes, mintás ruhájával, csillogó-villogó ékszereivel testesítette meg a cigányasszonyt, jelmeze már egy korábbi felvonuláson is nagy sikert aratott. Csak úgy, mint minden ünnepséget, mulatságot szeret, mert jó a társaság – mint fogalmazott – néha elmennek csavarogni. Terike néni egyébként komolyan vette a programot, nem csupán felvonult, kártyát is vetett, többeknek megjósolta a jóképű herceg érkezését.

A jókedvű élőzenés mulatsággal, a klasszikus farsangi fánkkal a klubtagok mindent megtettek annak érdekében, hogy elűzzék a telet. Tóth Józsefné, a Zuglói Szociális Szolgálat vezetője elmondta, a klubtagoknak nagyon fontos a tradíció, a régi hagyományos ünnepek, amelyek nemcsak a jó hangulat miatt fontosak, hanem azért is, mert a nyugdíjasok aktívan részt vesznek a programokban, izgatottan készülnek egy-egy eseményre.

Fotó: Subits-Tóth Gergő

A kerületi idősklubok első farsangjára Borbély Ádám önkormányzati képviselő is ellátogatott, aki azt mondta, nagyon nagyra tartja a klubtagok programjait, mert ott mindig jó a társaság, felüdülés a társaságukban lenni. A képviselő nem érkezett üres kézzel az Emilia úti intézménybe, túrós lepénnyel lepte meg az időseket.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb