Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Elkezdődött a Népek tábora

A magyar, a görög és a horvát kultúrával ismerkedhetnek a gyerekek a Népek tábora című rendezvényen, amely kedden indult a Civil Házban.

A fazekas mesterség alapjait tanulták meg az Álmos Vezér Gimnázium és Általános Iskola diákjai november 15-én délután a Zuglói Civil Házban. A tanulószobába járó, felsős tanulókból álló csoportot Sokacz Anikó civil és nemzetiségi tanácsnok köszöntötte, aki bízik benne, hogy plusz tudással és élményekkel gazdagodnak a résztvevők.

A Zuglóiak Egymásért Alapítvány által szervezett, az önkormányzat által támogatott program keretein belül november 16-án a görög, november 21-én a horvát kultúrával, táncokkal ismerkednek meg a gyerekek.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb