Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Elmaradt a testületi ülés

A képviselők többségének távolmaradása miatt elmaradt a keddre összehívott rendkívüli képviselő-testületi ülés.

Karácsony Gergely polgármester rendkívüli testületi ülést hívott össze a Csantavér utca 10. szám alatti ingatlan megvásárlásával kapcsolatos korábbi testületi határozat visszavonására. Márciusban ugyanis a képviselők úgy döntöttek, hogy az önkormányzat él elővásárlási jogával, és 72,7 millió forintért megveszi a 346 négyzetméter alapterületű ingatlant.

Az időközben elkészült értékbecslésből viszont kiderült, az ingatlan elővásárlási ára 6,1 millió forinttal magasabb valós értékénél. A kedden tíz órakor kezdődött rendkívüli ülésen a képviselők nagy többsége nem jelent meg, ezért a polgármester határozatképtelenség miatt berekesztette az ülést.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb