Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Elnökségi tag lett a zuglói világbajnok

Viharos tisztújításon van túl a Magyar Vívószövetség. A legsikeresebb magyar sportág vezetéséért nagy harc volt. Egyik oldalról a szövetséget immár nyolc éve sikeresen vezető, korábbi országgyűlési képviselő, jelenleg helyettes államtitkár Csampa Zsolt, a másik oldalról a kétszeres olimpiai bajnok, korábbi MOB sportigazgató és főtitkár, Szabó Bence pályázott az elnöki posztra. A végletekig kiélezett versenyt végül Csampa Zsolt nyerte, aki így újabb négy évig vezetheti a sportágat.

A vívószövetség tisztújító közgyűlésén egy komoly zuglói siker is született. Az új elnökség tagja lett Lontay Balázs is, a BVSC-Zugló korábbi világbajnok kardvívóját.

– Balázs beválasztását nagyon nagy fegyverténynek tartom – mondta Fekete Attila, a zuglói klub vívószakosztályának vezetője -, hosszú idő után végre képviseltetni tudjuk magunkat a szövetség elnökségében. Egy olyan nagy múlttal rendelkező egyesületnek, mint a BVSC-nek már régen ott kellett volna lennie a döntéshozók között.

A szakosztályvezető kijelentését az elmúlt hetven évben elért zuglói vívósikerek (a klub vívószakosztálya fiatalabb mint maga az egyesület) is alátámasztják.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb