Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Emlékséta Zuglóban

Április 16-án, a holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapján rendezte meg a zuglói önkormányzat a már hagyománynak számító emléksétát.

Az emlékséta a Mexikói úti metróállomástól, az egykori KISOK-pályától indult, elhaladt a korábban zsidó szeretetkórházként, ma Országos Idegtudományi Intézetként működő épület előtt, majd a Városligetben, az Ocskay László emlékkő után az ELTE Radnóti Miklós Gimnáziumában ért véget.

https://www.youtube.com/watch?v=zpzpyYRWpJQ

Az emlékpontoknál a résztvevők koszorúkat helyeztek el, a felszólalók pedig az áldozatok és a túlélők fájdalma előtt tisztelegtek, valamint méltatták azokat a hősöket, akik az embertelen körülmények között is emberként viselkedtek.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb