Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Másodjára ülésezett az Állampolgári Tanács

„Találjuk ki Zuglót!” címmel folytatódott április 16-án az Állampolgári Tanács jövőtervezése, ez alkalommal a BKF Egressy úti campusán.

A csütörtöki rendezvényen is számos ötletet vitattak meg a résztvevők. Volt, aki Zugló Szíve néven egy új, többfunkciós városközpontot alakítana ki, de foglalkoztak az épített örökségek védelmével is.

Az Állampolgári Tanács első ülését április 10-én tartották a Cserepesházban, akkor több konkrét feladatot és célt is megfogalmaztak a résztvevők. Szó volt egyebek mellett a közúti közlekedés problémáiról, a tömegközlekedés további racionalizálásáról, a légi forgalomról, a beruházások hiányáról, a közbiztonságról, a köztisztaságról, az illegális árusításokról, a parkosításról és a patak rekreációjáról is.

Az Állampolgári Tanács soron következő, egyben utolsó ülése április 22-én lesz a Lipták Villában.

A rendezvény plakátját IDE kattintva tekintheti meg!

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb