Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Ezer forint is nagy segítség a gyerekeknek

Ne hagyjuk, hogy egy gyerek csak azért ne menjen iskolába, mert nincs mit felvennie vagy nincs megfelelő felszerelése – mondta Rózsa Magdolna, a Zuglói Család- és Gyermekjóléti Központ Tükörkép Műhelyének munkatársa. Magdi éppen ezért tanszergyűjtést szervezett: az általa alapított Test- és Lélekszépítő Karitatív Alapítvány a családsegítő ügyfeleinek, a kerületben lévő családok átmeneti otthonaiban élőknek segítenek.

Az adjukössze.hu oldalon különböző összegekkel támogatható a kezdeményezés, aki azonban nem szeretne pénzt utalni, tárgyi felajánlásokkal is segíthet. Magdi azt mesélte, van olyan, aki nem egy-egy gyerek mentorának jelentkezett, hanem egy hatgyermekes családot támogat. – A családsegítő kollégáktól elértem a gyerekek ruha- és cipőméretét, ha valaki testnevelés-felszerelést vásárolna, de szükség van például tisztasági csomagra is. Egy Google táblázatot is készítettem, amiben leírom a gyerekek, családok élethelyzetét, ezzel is közelebb szeretném hozni őket a támogatókhoz – magyarázta.

Rózsa Magdolna folyamatosan tájékoztatja az embereket a gyűjtésről az alapítvány Facebook oldalán, a kampányról érdeklődni a testeslelekszepito@gmail.com e-mail címen lehet, a tárgyi adományokat pedig a Tükörkép Műhelybe várják.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb