Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Fát ültetett Zuglóban a kirgiz külügyminiszter

Kirgizisztán budapesti nagykövetsége megnyitása alkalmából a magyar fővárosban hivatalos látogatáson tartózkodó Ruszlan Kazakbajev kirgiz külügyminiszter Szabó Rebeka alpolgármesterrel fát ültetett a zuglói Csingiz Ajtmatov parkban.

Az esemény nyitányaként Szabó Rebeka megkoszorúzta Csingiz Ajtmatov köztéri névtábláját, majd a kirgiz külügyminiszterrel japánakácot, gesztenye- és hársfát ültetett a világhírű kirgiz íróról tavaly szeptemberben elnevezett parkban.

Fotó: Subits-Tóth Gergő

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb